Menu
A+ A A-

קצת על קמח

slider4כמי שעוסקים בתחום הבריאות במוצרי מזון אנו ערים למודעות ההולכת וגוברת לאיכות המזון שאנו אוכלים. המוצר הבסיסי ביותר שאנו צורכים הוא הלחם. הלחם, בצורתו המסחרית המודרנית הוא מוצר שאיבד את רוב ערכיו הבריאותיים. הקמח הלבן, שהינו מרכיב מרכזי בלחם, הוא בעיקר סוכר. משפרי אפייה וחומרים משמרים שמוספים ללחמים הם שמאפשרים את "טריותם" לאורך ימים, גם לחמים המבוססים על "קמח מלא" הם לעיתים תכופות עשויים מקמח לבן אליו הוסף סובין והם תמיד עשויים מקמח שנטחן זמן רב לפני השימוש בו.

משך הזמן העובר מטחינת הקמח ועד לשימוש בו הוא קריטי לשימור האיכויות של הדגן. עם הטחינה מתחילים תהליכי חמצון, חל פירוק של מינרלים וויטמינים ולכן איכותו וערכיו התזונתיים של הקמח יורדים.

slider2היות ואין כמעט מאפייה שטוחנת את הקמח שלה בעצמה בסמוך למועד האפייה, הדרך היחידה להכין מאפה מקמח טרי היא לטחון אותו בעצמך.

בראייתנו, לא ירחק היום בו בכל בית תמצא מטחנת קמח ביתית. היכולת לייצר בעצמך את מוצר הבסיס - הלחם, היא זכות גדולה. הצורך לייצר לחם בריא הוא חובה שלך לבני משפחתך.

אנו מעמידים לרשותך את הכלים לעשות זאת במוצר אמין, העשוי רכיבים איכותיים מחברה בעלת וותק בתחום.